דילוג לתוכן

פרטיות

מדיניות פרטיות

עודכן לאחרונה: 15 בנובמבר 2026.

  1. 01

    אנשי הקשר נשארים במכשיר שלכם

    Contacts Timeline קוראת את אנשי הקשר שלכם רק אחרי שאתם מעניקים הרשאת גישה לאנשי קשר. רשימת אנשי הקשר מעובדת במכשיר שלכם ולעולם לא מועלית לשרתים שלנו.

  2. 02

    בלי חשבונות ובלי סנכרון אנשי קשר

    לאפליקציה אין חשבונות, והיא לא מסנכרנת את אנשי הקשר שלכם, לא מוכרת מידע אישי ולא משתמשת ברשימת אנשי הקשר שלכם לפרסום.

  3. 03

    נתוני שימוש

    האפליקציה עשויה לאסוף נתוני שימוש מוגבלים כדי לוודא שהיא פועלת היטב. הנתונים האלה לא מקושרים לזהות שלכם ולעולם לא כוללים את תוכן אנשי הקשר שלכם.

  4. 04

    פעולות מערכת

    שיחות, הודעות, אימיילים, עריכה ומחיקה של אנשי קשר עוברים דרך iOS ואפליקציית אנשי הקשר של Apple, הכפופות לתנאי הפרטיות של Apple עצמה.

  5. 05

    יצירת קשר

    לשאלות בנושא פרטיות, שלחו אימייל אל [email protected].